DE HERFST – WINTERBEHANDELING BIJ BEAUTYSALON ROBIN

Al voorbereid op de herfst, winter en die natte kille kou?

In de winter bevat de buitenlucht weinig vocht waardoor de bovenste huidlaag, de hoornlaag, gemakkelijk kan uitdrogen. Ook van binnenuit krijgt de huid minder voeding omdat door de winterkou de bloedvaten samentrekken. Hierdoor ontstaat de droge huid.

Wollen capes, uitbundige shawls zullen je warm houden, maar hoe staat het met je huid? Ooit gedacht aan de Z-factoren voor je verzorging: zuiveren, zorgen en zachtheid.

Een schoonheidsbehandeling bevat deze ingrediënten en vult ze aan met speciale producten en technieken. Alles om je huidbescherming te optimaliseren en eventuele tekorten van je huid weer in balans te brengen. Een date met je schoonheidsspecialist houdt je huid vooral in dit seizoen optimaal in conditie.

Hiervoor heeft Beautysalon Robin een speciale herfst – winterbehandeling (75 minuten) die bestaat uit:

- Chocolade Handpakking

- Warme chocolade melk

- Reiniging

- Chocolade Peeling

- Epileren

- hydraterend ampul

- Chocolade masker

- Gezichts-- / decolleté en Nek massage met vitamine orange oil

- Afsluitende dag of nachtcrème

- Chocolade presentje om mee te nemen

DE MASSAGE

Een massage met heerlijke werkstoffen van “Vitamine Orange” is deze complete gelaatsbehandeling niet alleen een genot om te ondergaan qua geurbeleving, maar geeft de huid weer even die hydratatie boost die hij nodig heeft.

 

HET CHOCOLADE MASKER

Genieten van al het goede van chocolade maar zonder de dik makende calorieën.

Een chocolademasker is een verzorgend masker. De cacao in het masker stimuleert de aanmaak van bèta-endorfine en de cacaoboter in het masker heeft een gunstig effect op een droge en vale huid; het zorgt ervoor dat de huid zacht wordt en gaat stralen. De heerlijke geur van het masker heeft een positief effect op de gemoedstoestand en geeft een gelukzalig gevoel.